Planer

Idag har Livskamraten och jag planerat vad vi ska ägna oss åt på SpanskaVillan. Hur vi ska vara kloka, vettiga, följa vår plan för vad som ska göras, och i vilken ordning det ska göras. Båda är vi eniga om att vi måste se till att uteköket blir helt tätt uppe vid taket samt bygga till väggen vid duschen så hela utrymmet blir isolerat. Vi har till och med kommit så långt att vi bestämt att vi ska ta hjälp till att höja golvet.Hela hallen och det gamla uteköket, som då blir matrum, mysrum, ska gå i ”spansk” stil fullt ut och jag vet exakt hur det ska möbleras. Nog är det väl lite knäppt att man vet vilka möbler man ska ha före tak och golv är lagt?

Tydligen var det jobbigt att planera för sedan har vi sovit, jag på soffan och Livskamraten i fåtöljen framför öppna spisen. Ingen ångest här inför kommande festligheter……… Maten är i alla fall inhandlad så nu är det bara att tillaga den. Men konstigt så motigt det känns. Kanske bäst att plocka bort lite av det tomtiga och plocka fram lite mer blingbling som passar till de vita tulpanerna. Får man vara så här lat och inaktiv?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.