Pyssel

Tankarna på det nya trädäcket höll på att driva mig till vansinne igår. Jag kan inte komma på hur det ska se ut. Istället gick jag loss på alla mina små miniatyrsaker. Jag har mängder med små mini-prylar som jag planerat att använda till små miljöer, små tittskåp. Jag köpte ett dockskåp (gammalt) för ett par år sedan och min tanke var att rusta upp det.

Vi vet ju alla att taket är det viktigaste på ett vet i alla fall vi som vuxit upp med plåtslagare i familjen; farfar, far och make) så jag började självfallet med att lägga wellpapp på taket. Det blev snyggt och tanken var att jag skulle svartmåla det. Men då hade jag glömt att jag har en mycket pysslig sondotter! Hon målade istället lite rosa och gjorde en balkong på huset. Mycket kreativt och bra.

Då insåg jag att jag får vänta med att förverkliga min dröm om det perfekta miniatyrhuset till dess att barnbarnen inte längre tycker att det är roligt att leka med det. Så nu har jag tagit fram mina miniatyrsaker och låtit barnen använda dem. Man upptäcker då snabbt vilken spridning dessa små prylar kan få – de finns överallt, i hörn, i andra leksaker, under fötterna…….. Så nu har jag letat och samlat ihop allt jag bara kunde hitta och lagt det väl samlat i en låda.

Sedan kunde jag inte låta bli att lägga in en heltäckande matta i ett av rummen. Få se vad lilla pysseltjejen säger om det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.