Lite gräva, lite skruva, finns det inget annat i livet?

Nu  är det spännande med brunnen.De allra sista säckarna med jord är på väg upp och sedan ska vi försöka sätta dit två brunnsringar. Måtte det gå bra för nu är det jättenervöst varje gång Livskamraten klättrar ner i det ”mörka hålet”. Igår rasade en sten ner på hans fot och jag vill inte att någon sten ska ramla rakt på hans huvud. Måtte det gå vägen så vi äntligen kan börja se något slut på det evinnerliga grävandet. Vi ska på fest hemma den 3 oktober så då lämnar vi stugan för sommar och innan dess vill jag att all grävning ska vara avklarad och att brunnen är vattenfylld.20150921_103546

Själv har jag varit ut och vitriolat baksidan av förrådet samt satt upp en hylla för skruvlådorna. På hyllan under finns uttag för alla laddare och där ska själva skruvdragaren ha sin plats. Några fler krokar för att hänga upp glasögon, skyddsglasögon, hörselkåpor ska också upp. Ordningen börjar komma så sakteliga och det känns så skönt.
20150922_123429

Vädret har varit lite skiftande idag, sol ena ögonblicket och regn i nästa. Vi hade planerat att åka in till Matfestivalen och äta lite gott, men det får nog vara till en annan dag, med lite stadigare väderlek.20150922_123338Vackert är det i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.