Stil

Det är lustigt vad som händer när folk slutat arbeta för dagen och boar in sig i sitt eget lilla krypin. Själv byter jag alltid kläder, något som jag sett att många gör. Jag vill ha joggingbyxor, leggings eller något annat som inte sitter åt, skaver och är obekvämt. Till det en mjuk tröja och en fleecekofta i närheten om det blir lite svalt. Det är fler än jag som byter om efter dagens slit och det är ganska roligt att se vad man väljer att ta på sig.

Det finns naturligtvis många typer, men några är klart definierade:

 • Vi som är ”lagom” avslappade

prydlig

Lagom avslappat för att kunna ligga bekvämt i soffan, röra oss utan att något skaver eller tar emot, men ändå tillräckligt välklädda för att kunna gå ut på tomten. Kanske krävs ombyte om man ska ner på COOP.

 • Vi som alltid är beredda att ta emot vem det än är som kommer; kungen, chefen, grannarna som kommer och vill ha med en på fin middag
  uppklädd

 

 

 

 

 

 

De kan inte gå på COOP utan att vara sminkade upp över öronen, man kan ju faktiskt inte visa sig utan att ha åtminstone mascara och läppstift. Man ska alltid vara finklädd, man vet ju aldrig vad som kan hända.

 

 • De som alltid ser ut som att de ska ut och träna fast man vet att de aldrig lämnar TV-soffan
  golfare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gärna pannband och trikåer, dock inga sportredskap. När man umgås med dem väntar man sig alltid att de ska hoppa upp och börja studsa runt i rummet

 

 • De ultimata slapparna
  kalsong
  De kan vara hur propra som helst på dagtid, men när de kommer in så ryker kläderna, skäggstubben tränger fram (på männen vill säga, kvinnorna tappar bara BHn), när man ringer på dörren så kommer de inte och öppnar utan ropar bara ”kom in”. Avslappning är ordet. Denna klädsel kräver hög värme så man får vackert sitta där och svettas (om man nu inte skulle välja att anamma stilen förstås)

Jag vet faktiskt inte varför dessa tankar dök upp i huvudet, eller det vet jag men det behåller jag för mig själv.

Det ser ut att bli en solig och vacker dag idag också. Kanske kan vi äta middag ute idag också? Hoppas ni också har en bra skön dag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.