Mellandag

Halva veckan har gått. Gårdagens fynd på vinden var så roliga så idag gick jag upp på vinden igen och gjorde nya upptäckter. Nu var det mina almanackor för åren 1974-78 fulltecknade med dagliga anteckningar som återfanns i en plastpåse. Kul att läsa och minnas. Livskamraten fick lön varannan vecka och i oktober -74 fick han ut 900:-, alltså ca 1.800 i månaden. Han tjänade bra trots att det idag låter så lite.

Även biljetterna från vår första gemensamma utlandsresa fanns där. Vi betalade  880,- /per person för 14 dagar och satt på platser 30A och B på flyget. Året var 1975. Det var ju ganska dyrt egentligen. Trevligt var det i alla fall.

Jag hittade också min favorit klänning från sommaren 1976, en brun plyschklänning i babydoll-modell som passade jättebra då jag var gravid den sommaren. Men något måste ha hänt under förvaringstiden på vinden. Den såg ut som en barnklänning, så kort och så liten. Den måste ha krympt…….

Idag har vi haft middagsgäster, trevligt. I morgon kommer ett barnbarn på middag och han har beställt morfars plankstek så imorgon kan jag bara njuta av middagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.