Puuh

Vilken dag! Har en period där jag har svårt att somna på kvällen så därför sover jag lite längre på morgonen. I morse blev jag väckt kvart över 9 och bestämde mig för att börja med en långpromenad. Alltså blev det en promenad på 1,5 timme tillsammans med en god vän. När jag kom tillbaka till hemgatan så blev jag inbjuden på en kopp kaffe hos en granne. Tackade förstås ja och kom inte hem förrän 12.25.

Dukade fram en tallrik fil och satte mig framför datorn för att ta det lugnt till nästa evenemang kl 14.00. Kastar en blick på min kalender och ser att det inte var kl 14.00 utan 13.00. Oj, bort med filtallriken, snabbt ombyte av kläder och iväg. Hann precis, puuh.

Lyktfest på skolan började 14.30 så det var bara att dra iväg dit och träffa småttingarna, några skumtomtar och prata med gamla arbetskamrater, trevligt! Hem igen där 16-åringen väntade på sin plankstek. Mysigt att få prata i lugn och ro med honom. Skjutsade hem honom och äntligen 19.15 så kan jag sätta mig i lugn och ro.

Vissa dagar flyger verkligen iväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.