Trevligt ekorrhjul

Jag hinner visst bara hem så är jag inne i samma rundgång igen; långpromenader under gemytligt småprat, besök på Återvinningen, träffa något av barnbarnen, socialt umgänge med kompis…… Någon större arbetsinsats gör jag ju inte fast dagarna rusar iväg…… Nej visst, men trevligt har jag och det kan ju vara bra.

Idag lämnade jag in två gamla symaskiner på återvinningen på Gimonäs. Det är alltid skönt att göra sig av med en del av överflödet men vad som gjorde besöket där så lyckat var den trevliga personalen. Jag brukar inte hinna konversera speciellt mycket med de som arbetar där när jag gör mina turer dit, men denna gång var det två stycken trevliga gentlemän som var lite pratsamma. Tänk så trevligt det blev, det lyfte hela dagen för mig. Varför är vi så dåliga på att småprata med främlingar egentligen?

Ett annat trevligt samtal hade jag när Livskamraten och jag var på badhuset i Kvissleby. Lite underligt kanske för vi var två nakna damer, en i duschen och en som just avslutat sin dusch som började prata. Det hör inte till vanligheten att jag samtalar med okända människor, spritt språngande näck, men denna gång blev det så och trevligt hade vi. Undrar om vi känner igen varandra med kläderna på?

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.