Lånebil

Idag fick vi hämta vår lånebil. Den får vi ha i väntan på att vår egen bil ska bli färdig. Tänk, jag kände mig som ett riktigt ”fruntimmer” när jag kom på mig med att säga ”jag gillar inte färgen, jag ville ha en tuffare färg”. Så barnsligt, bilen är silver metallic och det var den enda färgen som fanns. Egentligen var jag sugen på en liten Mini Cooper, de hade så gulliga på Lyslördagen i centrum, komplett med luciakrona, pepparkakshatt och annat som passar i ett luciatåg. En bil hade två dörrar baktill istället för den vanliga bakluckan. Jag fick nostalgiska minnen av pappas Duett……….. en sådan ville jag ha. Men jag vet ju inget om bilar så det är tur att Livskamraten tagit beslutet.

Idag har vi haft ännu en härlig dag absolut utan måsten. Det känns underbart skönt och fritt. Vi har visserligen Jacki kvar här ännu ett tag, men han är så lättsam och jag går ju ändå mina promenader på dagarna. Jag stickar, läser och eldar. Faktum är att idag har vi eldat i alla våra tre eldstäder för det kändes ruggigt och grått idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.