Halka

Idag var det  halkigt, typ skridskobana. Jag gick ut med Jacki på förmiddagen, blev tvungen att gå längst ut på vägrenen för vägen var fullkomligt blank av is. Helt plötsligt sjönk höger fot ned i diket bredvid vägen, varpå jag naturligtvis föll åt sidan, tog emot mig med handen och så var hela vänstra sidan genomblöt. Eftersom det var lika långt att gå tillbaka som att gå framåt så var det bara att fortsätta gå. Gick bra ända tills jag svängt in på vår egen lilla väg. Då var det dags igen, pang, där låg jag i den första ordentliga backen. Inte kul kan jag tala om. Till och med Jacki hade svårt att gå, trots klorna så halkade han lite hit och lite dit. Men vi halkade oss runt hela promenadrundan ändå.

Sedan var det dags för att klippa håret. När jag körde på den isblanka vägen var det skönt att veta att jag hade fyra nya hakkapeliitta-däck på bilen. Hoppas vi får vår bil snart så vi kan åka hem till vår inneboende, hon kanske behöver hjälp med skottningen.

Idag bakade jag en sockerkaka och använde den form jag brukar ha när jag gjuter fina betonghjärtan. Ni kan vara lugna för att jag diskade den väldigt noga före bakandet. Det kanske inte ser så ut på bilden, men insidan är fullkomligt ren. Kakan blev god i alla fall.
IMG_20171123_183149

Imorgon ska jag baka ett pizzabröd som jag ska ta med mig på spa-kvällen. Förra året hade vi mycket gott med oss, men i år tar vi det lite lugnare med förtäringen. Men med tanke på att vi är sex stycken som tar med sig något så kan det nog bli en del i alla fall. Längtar till i morgon kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.