Vilka följder det kan bli

En liten efterföljd blev det av gårdagens härliga spakväll. Jag har ont i huvudet och ryggen efter mitt fall i backen men det är ändå ingenting mot grannfrun. Hennes fall medförde 2 frakturer så nu är hon gipsad från armhålan till handen. Usch, ett brott på överarmen och ett på underarmen. Tur i alla fall att hon tydligen klarade ryggen där hon redan har så ont. Få se om vi vågar ha någon spakväll nästa år… Vi får kanske be någon av herrarna komma och hämta oss om det är lika halkigt som igår. Vi har verkligen glashalt här utanför. Det blir i alla fall till att köpa ett par nya broddar, det är då ett som är säkert.

Denna dag har alltså inte innehållit någonting, jag har legat på soffan och haft ont lite här och där. Livskamraten har ägnat sig åt travet. Lugnt och stilla har det varit. Nu har Jacki också åkt iväg så det är bara vi två som skramlar omkring här. Det blir en lugn kväll, det är ingen som tar sig ut i denna halka. Nu ringde just grannen, hon får inte tag på något av sina barn så jag måste skjutsa henne till jourapoteket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.