Grått, gråare, gråast

Idag är nog den gråaste dagen hittills. Det har faktiskt aldrig varit riktigt ljust ute, tyvärr. Jag har förstås varit ute med grannens lilla vovve, men han ville inte alls vara ute och jag kan förstå det. Det är mycket mysigare inne med eld i kaminen och massor med levande ljus och små slingor. Tänk så fina slingor man kan köpa nu, och billiga är de. Igår köpte jag en slinga för 10 kr. Va? 10 kr. Den lilla slingan ligger nu i ett fönster och ger ett väldigt fint sken genom de gröna glasskålar / burkar jag har där. En annan liten slinga ligger nu på tavelhyllan som vi satt upp och den ger ett mjukt och fint sken uppåt mot den kritvita väggen (ibland tycker jag den är FÖR kritvit) men det har vi dämpat lite nu genom att sätta upp tavelhyllan med lite småprylar på.

Nu har jag börjat planera för badrummet på ovanvåningen. Verkligen planera och jag har kommit fram till att jag vill ha det ombonat och mysigt. Inte kritvitt och blankt, det ska vara som att svepa in sig i en varm och gosig pläd när man går in där. Så nu är det Pinterest för hela slanten som gäller.

Så här var utsikten genom sovrumsfönstret i morse. Här ser man tydligt de hål som finns i sjön. Det ser ut som en rondell faktiskt, kan det vara fiskarna som simmar runt runt runt?

IMG_20171128_090937

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.