Min inre klocka har hamnat i olag

Visst ska vi glada ”panschisar” vara uppe med tuppen? Ha druckit kaffe och läst tidningen färdigt innan övriga i familjen vaknar? Men så är inte fallet med mig, jag steg upp kl 12 idag!!!!!! Då hade Livskamraten fått väcka mig. Visserligen var vi borta igår och kom inte hem förrän vid midnatt, men ändå…..Nog har jag varit uppe så pass sent förr och ändå brukar man vakna i vettig tid. Måste kolla med Skalman hur man justerar till sin mat- och sovklocka.

Vi hade förmånen att bli bjudna på middag till en av våra grannar igår. De byggde också ett glasat uterum förra sommaren. Men om vårat är stort och domineras av blommor så är deras mindre, och inrett med en mängd vackra saker. Allt eftersom kvällen mörknade så framträdde alla vackra detaljer, fint upplysta, både inne och utanför rummet. Sagolikt vackert var det. Roligt var det också att alla vi 12 i det innersta gänget hade möjlighet att komma samman och umgås. Vi planerade vidare för en reseaktivitet i slutet av oktober och jag fick i uppdrag att återkomma med resedetaljer och priser. Det ska jag göra, men jag tror inte att det blir någon resa. Det brukar ofta rinna ut i sanden när man bestämmer något efter ett par glas vin har jag märkt. Så är det, nu ska söndagen få rulla vidare i lugn och ro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.