Hemma igen

Så har jag lämnat sonen och barnbarnen och alla övriga, gamla vänner bakom mig och är åter hemma vid Öjen. På hemvägen stannade jag till vid primärvårdsjouren på Sundsvalls sjukhus och ser man på, jag har lunginflammation. Inte undra på att jag inte känt mig pigg. Jag upplever astmaliknande besvär så jag fick Bricanyl också, men läkaren menade att det kan vara beroende på lunginflammationen och behöver inte vara för evigt. Jag hoppas det går över för det är tungt att känna att luften tar slut.

Det blir nog ingen styrketräning på tisdag, bäst att vänta tills lunginflammationen gått tillbaka. Så dagen har varit lugn, inte ett jota har gjorts utan soffan har varit mjuk och skön. Nu har vi varit och ätit en god middag på Myre Diner för att fira att en av våra inneboende flyttar imorgon till eget krypin. Åtminstone så länge hyreskontraktet i 2a hand räcker.

Det får bli en fortsatt lugn kväll känner jag. Önskar er allt gott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.