Livet går vidare, mot höst?

Jag kan inte påstå att jag är i någon direkt toppform. Det tar på att ha lunginflammation. Något som alltid piggar upp är träffarna med Läsecirkeln. Dessa äldre damer med all sin klokhet och dårskap, de får dagen att glimra till.

Förutom den träffen så har det mest varit sängläge som gällt. I morgon ska jag åka ned på Triage-mottagningen på Vårdcentralen. Jag har varit så tungandad idag så det kan nog vara läge att låta ytterligare en läkare lyssna på mina lungor.

Några glädjetecken:

citronMitt citronträd har börjat utveckla två fina frukter. De hänger precis bakom varandra så det ser bara ut som en. Roligt.

ÖjenÖjen är som vanligt bedårande vacker.  Den sjön är magisk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.