Buller, buller överallt

Ibland märker jag verkligen av att min stressnivå har blivit lägre. Livskamraten tycker om att titta på ”polis-program” på TV och jag upplever att musiken ”Bad boys, bad boys” ständigt surrar i mina öron. Jag blir så trött i huvudet, det bara brusar i mina öron. Jag vet att det är ett tecken på att jag går på för hög stress så nu ska jag bara ta lite middag, ett glas vitt vin och sedan dra mig tillbaka till sovrummet en stund och lyssna på tystnaden.

Vi behöver verkligen tystnad för att hjärnan ska hinna sortera alla dagens intryck, sortera bort allt onödigt och bara ta hand om det som är viktigt. Ibland är jag så förbaskat effektiv att det går ut över mig själv.

En sak som stör mig idag är att jag var iväg och köpte en 70 madrass, den var visserligen bara 190 lång men jag tänkte att det går nog bra. De flesta besökare är ändå inte 2 m. Men gissa om jag blev överraskad när jag rullade ut madrassen…. den är bara 160 cm! Märkningen säger 190 cm och kvittot säger 190 cm, men madrassen säger 160 cm. Så det blir ett nytt besök på Birsta i morgon tyvärr.

Men nu, köttgryta med ett glas vin, sedan sängläge och en bok. Kvällen är räddad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.