Kommit och farit, kommer och far

Så har sonen med familj kommit och farit. Ett kort besök denna gång, men jag fick i alla fall förmånen att få ligga en kort stund tillsammans med lille J. Ren och skär lycka är det. Detta att få kura ihop sig med en liten gosse (ja, han börjar bli stor), att få titta in i det vackra ansiktet och se hur han borrar in sig i täckets värme, hur ansiktet slappnar av, blicken mjuk och go´, farmorshjärtat värker av ömhet. När jag sedan skulle krama om den lilla flickan i överslafen så hade hon redan somnat med armen fast om gosedjuret. Kärlek.

Nu är det bara att städa bort och bädda om för om några timmar kommer nästa sällskap, bara två stycken denna gång. Ibland blir det lite rörigt när man bor så här mitt på hållet, lagom att stanna till och övernatta innan man åker vidare norrut eller söderut. Men roligt är det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.