Ny vecka

Så börjar en ny vecka. Idag har jag i alla fall fått ett avslut på något, jag har varit över med släktforskningspärmen till grannarna. Jätteroligt att få göra det. Nu hoppas jag bara att de tycker om det jag skrivit. Jag har haft roligt i alla fall.

En sak slog mig när jag lämnade över materialet. De pratade så ivrigt om allt jag skrivit och då menade de det jag skrivit ned på försättsblad och information om olika äldre uttryck. Det var det som ”imponerade” på dem, inte arbetet med att leta i kyrkböckerna. Jag försökte förklara att jag kan skriva löpande text hur lätt som helst, att det varit en del av mitt arbete, men det förstår de inte. Det är en del av mig. Väck mig mitt i natten och be mig skriva ett CV på någon, eller en uppsats på 3 A4, ingen match. Det kan jag göra.

Grannen är/var elektriker och jag försökte säga att ”ge mig en kontakt och be mig laga den”, det är en omöjlighet, jag kan absolut ingenting om det elektriska, tyvärr. Men ge mig en dator eller block och penna, då ska ni få se på annat.

Jaja, det är bra att vi är olika. Jag är glad i alla fall att jag kan lägga det ”projektet” åt sidan. Skönt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.