”Fredagsmys” på tisdag

Igår blev det en trevlig morgonpromenad tillsammans med en av grannfruarna, hon är alltid glad, alltid positiv så att prata med henne gör att man glömmer det tråkiga. Fantastiskt eller hur?! Direkt efter promenaden bar jag upp resten av de smala klabbarna på vänster sida av slänten, klöv dem och staplade, jättenöjd med det. Inte nog med det utan vi täckte över de riktigt tjocka halverade klabbarna uppe vid vägen också. Sedan gick vi in och…..

Just det, gjorde absolut ingenting. Det slutade med att vi beslöt att ordna lite ”fredagsmys”, fast det bara var tisdag. Vi åkte och handlade godis och tidningar samt vin och hämtpizza. Så kan det gå efter att man tittat på information om Corona kl 14.00. Det blev alltså en väldigt lugn kväll, så är det.

Vad händer i världen för övrigt då? Tydligen har republikanerna, de kloka av dem, accepterat valutgången i USA så demokraterna kan börja förbereda sig för maktövertagandet. Det är positivt och bra.

En sjuårig rysk gosse har befriats från en pedofils källare där han suttit inlåst. Det är bra. Bra för gossen och bra för hans familj. Bra att att polisen samarbetat och börjat jobba koncentrerat med ”dark net”. Man har också använt sig av dark net för att spåra brottslingar här i Sverige. Det gillar jag. Nog måste polisen få ha lika duktiga hackers som brottslingarna har. Positivt och bra.

Ja, det finns saker som går åt rätt håll. Jag tar inte upp om det negativa som sker / skett i vårt land eller utomlands. Låt oss glädjas åt det lilla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.