Helgfrid

Julgardinen är uppe i gästrummet. Adventstjärnorna är på plats, till och med två röda dukar har lagts ut. Minsann, nu när det börjar mörkna så känner man lite julstämning. När man är ute och promenerar i det strålande solskenet kan man ibland glömma bort att julen närmar sig. Morgondagens adventfest är ju inställd tyvärr, men jag har köpt lite glögg och vi ska tända ljuset som vanligt på söndag. Alldeles ensamma….vi som brukade ha familjen på adventsmiddag, suck.

Mitt julklappsbroderi går framåt. Jag har gjort mittenpartiet och är snart färdig med högra sidan. Sedan gäller det förstås att få till en någorlunda liksidig vänster sida också. Där får jag nog ta hjälp för jag är inte duktig på att se avstånd och höjder. Jag har bestämt mig för att köpa ett par nya julgardiner, bara för att få lite extra julstämning. Ett par sammetsgardiner i riktigt djuprött, det är vad jag längtar efter just nu. På måndag blir det besök hos frissan och sedan tänker jag ta mig till Birsta och se om jag hittar några gardiner. Jag får väl vara noga och hålla avstånd.

Jag önskar er en trevlig helg. Ta det lugnt och sköt om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.