Ändå mer stillhet

Adventsfesten i lördags blev ju inställd med anledning av Corona. Ett grannpar efter vägen har haft sjukdomen enligt grannfrun. Hennes man förnekar dock detta?! Vi bestämde oss för att vi och två andra grannpar skulle våga träffas hos oss idag för att dricka glögg och kaffe. Vi har högt i tak, bra luftcirkulation, och stort så vi räknade med att det skulle vara säkert. Men nu ringde en av grannarna och de har rethosta, feber och maken har tappat smaken, alltså mat smakar inget. Så nu har vi avblåst kaffe- och glöggstunden och det blir skidåkning istället, alltså på TV:n. Jag träffade ju grannarna i veckan så nu håller jag på och känner efter väldigt noga hur jag mår.

Men ett ljus ska vi tända, advent är det i alla fall. Sköt om er så sköter vi om oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.