Första doppet avklarat!

Men visst, idag blev premiärdoppet av. Vädret har varit ljuvligt och jag har rensat lite i rabatter och fyllt på med ny jord. Efter eftermiddagskaffet bestämde jag mig. Nu ska jag prova att bada. Sagt och gjort, på med baddräkt och foppa-tofflor och plums i vattnet. Rekordkort bad, men det kändes skönt efteråt. Jag duschade varmt och sedan kunde jag sitta i solen i bara handduk. Nu ska jag försöka att göra detta en gång i veckan, när vädret är bra.
Jag fick lov att slå sönder lite av isen för att kunna lägga mig ner. Det är väldigt grunt. Den stora stenen till vänster om mig brukar vara på land när vattnet är i normalt läge.

Vidare så har vi bjudit in till Valborgsässofirande. Som förra året ska vi samlas nere vid badplatsen, egna stolar, mat och dricka medtages. Blir det dåligt väder så samlas vi i vårt uterum. Ett enkelt sätt att umgås på. Kan rekommenderas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.