Njuter i stora drag

Idag har livet bara visat sig från den sköna sidan. Underbar långsam morgon följt av en lång promenad och ett långt samtal med granne borta i byn, i Maj, inte Gästa. Det är skillnad på byarna,de ligger som ett radband efter varandra; Maj, Gästa, Veda, Bunsta, Häljom. Tänk att vi hamnat bland sådana märkliga byanamn. Efter promenaden blev det lunch och lite infoga bilder i BOKEN. Sedan har vi varit ute i slänten mot sjön. Släpat vedklabbar, legat i solstolen (topless), släpat ris, legat i solstolen, lastat ved i påsar, åter tillbaka till solstolen. Tala om Rivieran-feeling. Jag älskar de här dagarna, det är för tidigt för att måla ute, eller gräva alltför djupt i rabatter, nej det är som gjort för att slappa. Nu ska jag jobba lite med BOKEN igen och sedan blir det nog soffhäng för hela slanten. Jag hoppas ni också har det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.