Ibland måste man göra besök IRL

Efter att i flera dagar ha funderat kring hur de nya köksskåpen ska se ut så hade jag hittat den bästa lösningen. Men för att kunna avgöra hur skåpluckorna skulle se ut så kändes det som att ett besök i ”verkligheten”, dvs på IKEA skulle behövas. Sagt och gjort, igår åkte vi dit. Där hittade vi ett sådant skåp som vi planerat att ha, dvs 80×80 med två luckor som öppnas uppåt. Jag öppnade den första luckan, perfekt. Sedan skulle jag öppna den översta och då fick jag verkligen ta i, den kändes jättetung. Till slut fick jag upp den och, gissa vad, jag kunde inte stänga den. Jag nådde den helt enkelt inte.

Insåg att vi har våra överskåp lägre men att det ändå skulle bli svårt att öppna och stänga. Rackarns att man ska vara så kort i rocken. Jag vill inte behöva hämta en pall för att kunna stänga överskåpet så det blir till att tänka om lite. Ska sätta mig idag och prova planeringsverktyget som finns på företagets hemsida. Vilken tur att vi gjorde ett besök IRL (som jag nu vet betyder: In Real Life). Stannar i vår egen lilla bubbla idag, ska planera nästa matkasse och rita kök. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.