Dags för shopping

Idag blev det ett besök på Birsta. Jag gick på IKEA för att prata kök medan Livskamraten gick på Systemet och ICA för att handla lite smått och gott till Valborg. Det kallas för arbetsfördelning. Sedan gick vi på  Bauhaus och handlade fin, gödslad jord. Där hittade jag också en jättefin solcellslampa som jag ska sätta ned i rabatten uppe vid vägen. Där kommer den att bli fin. Nu har jag satt den i uterummet för att ladda upp solcellsbatteriet, men ser man på, nu snöar det och är ganska grått ute helt plötsligt. Så kan det gå.
Jag hade också tänkt fläta ett vindskydd runt den rabatten för att mildra blåsten från sjön, men jag har försökt med några kvistar och det gick inte så bra. Men på Bauhaus hade de färdiga sådana vindskydd så jag köpte ett sådant. Vi kan kapa det så får vi två lagom höga vindskydd som vi kan fästa runt armeringsjärnen. Sedan blir det till att spraymåla vinkorkar och fästa överst på armeringsjärnen så ingen sticker ut ögonen på de vassa pinnarna. Nu blir det middag, sedan MacLeods döttrar och sedan får vi se. Kanske trav. Sköt om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.