I´m back!

Nu sitter jag här igen. Efter nästan ett års uppehåll så känner jag lusten att skriva lite igen. Vad har hänt under detta år som är värt att skriva om? Kanske att jag fortsätter att bada, dvs i sjön Öjen en gång i veckan. Förra tisdagen var temperaturen +9, vilket är väldigt bra för att vara i november. Det har varit lätt att gå ned och ta sig ett dopp, jag passar på när det är en solig dag, sveper in mig i morgonrocken, står en stund i vattenbrynet och njuter, sedan är det bara snabbt ut i vattnet och 2 eller 3 dopp. När man går ned till sjön så är man ordentligt insvept, men på vägen in så kan man gå lugnt utan morgonrock, man fryser inte efteråt märkligt nog.

Jag får ofta frågan, VARFÖR? Ja, säg det, bara för att jag kan, är kanske det enda svaret. Grannfrun har hakat på och hon badar varje dag efter promenaden. Få se om vi fortsätter när isen lägger sig.

Nu är det en grå och mulen dag plus att det börjat snöa så idag känner jag ingen lust att doppa mig. Tror att jag ska stryka lite gardiner inför Adventshelgen istället. Förresten har ni sett serien Försvunna människor? Om inte, gör det.

Önskar er en trevlig söndag med lugn och ro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.