Måndag

I morse var den första dagen då vi fick sätta i motorvärmaren och skrapa lite snö från nedfarten från vägen. Det är nog bara att acceptera att vintern är på väg, trots att november varit så behaglig hittills. Vi läser en spännande bok i vår bokcirkel nu. Det känns bra att ha hittat en bok som väcker lite diskussioner och tankar hos oss. Tydligt är att Läsecirkeln fyller ett behov hos de äldre damerna, dit räknar jag de som passerat 80. Jag frågade när vi skulle ha sista cirkelträffen och menade då för denna termin. -Men vi fortsätter väl nästa termin, utbrast den ”nyaste” medlemmen. Två av damerna har också begärt hjälp med sina telefoner och surfplattor så jag har haft en datakurs om 5 tillfällen. Det var roligt även om det tog ganska mycket tid i anspråk att göra utbildningsmaterialet. Men jag känner mig nöjd med att deltagarna kan gå tillbaka i materialet och kolla hur man ska göra.

Det var roligt och lärorikt även för mig. Jag var ju tvungen att förbereda mig inför lektionerna och det är nyttigt att tänka igenom saker och ting. Det är ju ett faktum att synen blir sämre med stigande ålder så jag tränade på att använda mig av Google Assistenten och det var en upplevelse! Jag var artig och frågade hur hon mådde. -Tackar som frågar, det är det inte många som frågar, svarade hon. På min fråga om hon kände Siri svarade hon -så roligt! Känner du också Siri?

Milde tid, vad tekniken har utvecklats!

Idag fick jag en fråga om jag kunde ha en visning av trädgården i början av augusti. Självklart ställer jag upp på det bara för att visa hur man kan anlägga rabatter där det bara lutar och där det inte finns någon jord. Lite knep och knåp har krävts så det kan ju vara roligt att få visa en lite annorlunda trädgård. Nu känner jag för att sätta mig i soffan och spela Lilly´s Garden eller kanske Flo and Penny. Bara slappa. Gör så ni också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.