Lite ”ågren” idag

Det kan inte hjälpas, idag har jag drabbats av eftertankens kranka blekhet när det gäller att leda vattengympan. Jag vet ju vad som krävs för att upplevas som en bra ledare:
– glatt humör, förmåga att peppa folk, att på ett bra sätt visa vad som ska göras…..

Nog kan jag väl visa vad som ska göras på ett tydligt sätt, men kan jag vara glad nog, skojsam nog…… jag menar, inte nog med att man ska visa vad som ska göras, man ska ju orka prata samtidigt….. klarar jag det eller kommer jag att hamna i en liten flämtande hög där på bassängkanten. Varför ska jag vara så snabb med att hoppa på allt möjligt?! Jag vet ju att jag brukar ångra mig direkt efteråt. Som regel brukar det gå bra men… denna gång har jag nog tagit mig vatten över huvudet (där skojade jag till det lite grand).

Jag gick i alla fall på Kommunens vattengympa idag bara för att se hur det programmet är. Jag gillade det så jag har bett att få programmet. Programmen är väldigt kryptiskt skrivna, men hon lovade att försöka förtydliga det lite så kan jag få en kopia på tisdag. Jag får väl genomföra första passet med det program som vi haft ett tag nu.

Helgen är här, hoppas att det blir lika soligt i morgon som det varit idag. Tyvärr hann jag inte ut medan solen var uppe så jag hoppas jag kan ta en riktig långpromenad i morgon, kanske till och med gå en promenad på isen.

Apropå tråkiga saker, Jonas Gardell och Mark Levengood har separerat. Det tycker jag känns tråkigt. På något sätt har deras gemensamma liv varit en symbol för trygghet och stabilitet. Nåja, det är deras ensak förstås. Min trygghet får jag väl hitta någon annanstans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.