Ny vecka börjar

Det är kallt ute. Men ack, så vackert. Strålande sol, jag blir så sugen på att sätta mig i solen och ta en kopp eftermiddagskaffe. Istället tog jag soptunnan och gick bort till en granne längre bort på vägen. Vi har inte fått tunnan tömd på en hel månad. De har nog inte tordas köra ända hit pga halkan. Det är lite störande för man räknar ju med att bli av med skräpet. Hux flux så kör de inte hit. Men nu står vår tunna hos en granne som brukar få sin tunna tömd. Få se hur det går. Jag fick mig ju en liten promenad i kylan i alla fall.

Dagen har ägnats åt att titta på skidskytte och att gjuta lite. Som formar idag har jag använt en hjärtformad godisask och en liten plastkruka. Hjärtat ska ju sitta på min ”totempåle” så den måste vara ihålig i mitten så jag kan stoppa genom ett armeringsjärn. Tyvärr blev det en spricka i hjärtat när jag drog ut blompinnen ur hålet. Nu har jag provat att spreja med vatten och pensla på mer betong så får vi se om det håller.
Nu fick jag precis ett sms att 28 personer har anmält sig till vattengympan. Det är många! Jag hade också en dam att anmäla så det blir 29 stycken. Jag smsade att 30 var en absolut stoppgräns. Gissa om jag ångrar att jag sade ja 🙁 I morgon efter Läsecirkeln ska jag fara och köpa nya gympaskor för innebruk och ett stort linne. Min ledarutrustning blir baddräkt, korta tights och över det ett stort linne. Baddräkten har jag tänkt ska hålla kroppen (läs; magen) på plats när jag står och hoppar vid bassängkanten. Oj, oj, hur ska det här gå?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.