Sh-t

Får man skriva shit i sin blogg. Ja, det får man. Så bra,  då gör jag det. Mitt fina betonghjärta sprack mitt itu när jag tog loss det ur formen, shit! Den lilla blomkrukan jag också gjöt i ser bara bra ut.

Inte ett dugg roligt! Shit, shit, shit. Livskamraten föreslog att jag ska gjuta på ett gängrör som får sitta i som bas i totempålen istället för ett armeringsjärn. Så efter Läsecirkeln bar det iväg till Birsta för att handla skor och linne till vattengympan och gängrör och muttrar. Tyvärr blir totempålen bara en meter hög eftersom det bara fanns så höga (långa?) rör. Jag får väl se det som en provpåle så kan jag gjuta en högre nästa vinter. Något som jag också köpte var två små bollar och fler små krukor att gjuta i.

Jag längtar efter att få gjuta mer, men morgondagen måste ägnas åt programmet för vattengympan. Det är inte så lätt, rörelserna ska ju passa till musiken. Nu har jag tränat på min korta presentation av mig själv för gruppen och har rörelserna till 5 låtar färdiga. Men det är 10  kvar…. Jag får ägna tisdag och onsdag åt att göra färdigt programmet. På onsdag kväll blir det vardagsmiddag hos en av grannarna. Vi behöver träffas och koppla av med varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.