Så less…

Bränna Koranen, vem ger tillåtelse till att bränna Koranen? Hur tänker man när man ger tillåtelse till något sådant? Är han inte dansk, han brännaren? Varför bränner han inte Koranen i Danmark då? Han får förstås inte tillstånd till att göra det. Men här får han….

Jag blir så trött, så less på alla dumheter som pågår i vårt eget land. Ibland vill man bara dra täcket över huvudet  och stanna i sängen.

Istället stoppar jag huvudet i sanden och låtsas att jag är en stork. Fokuserar på mitt eget, gjuter lite, tränar inför vattengympan, går ut och äter en god middag, promenerar i solen, allt är bra, allt är bra, gott folk, gå vidare, här finns inget att se.

I kväll när vi kom hem efter att varit ute och ätit middag så var det mörkt efter vår väg. Det är ju en privat väg så det finns inga gatlyktor. Men vi som bor här har belysning uppe vid vägen. Men nu håller alla koll på elförbrukningen så nu tänder man inte lamporna. Usch så tråkigt. Våra lampor lyser i alla fall. Lite måste man unna sig. Jag känner mig nedstämd.

Funderar på om det inte är lika bra att gå och lägga sig direkt. Ta nya tag i morgon. Ska gå igenom träningsprogrammet, gjuta två små blomkrukor, åka till badhuset och göra en avstämning med mikrofonen och gå på grannmiddag. Fokusera på det.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.