Burr…!

Nu har jag gjort första passet som ledare för vattengympan. Det började inte riktigt bra för de låtar som jag fått en lista på och tränat efter, den fanns inte på surfplattan som de hade på badhuset. Så rörelserna passade inte alla melodier. Jag blev genomsvettig och knallröd i ansiktet under passet, men några av deltagarna hade upplevt det lite för långsamt. Jag har legat som utslagen på soffan hela eftermiddagen och kvällen, fått senadrag och känt mig helt under isen.

Nu börjar jag piggna till så imorgon ska jag göra en egen Spotify-lista som de får lägga in på badhuset. Så blir det till att steppa upp tempot. Det sägs ju att ”man ska prova allt, åtminstone en gång, i livet” och ”man ångrar inte det man gjort, utan man ångrar det man inte gjorde” så jag får väl se det på det sättet. Både vattengympan och Spotify-listan.

Oj, oj, att man ska ställa upp på allt möjligt. Jag har i alla fall gjutit en boll. Det blir spännande att se hur den ser ut i morgon när jag får ta ut den ur formen. Då ska jag gjuta ett nytt hjärta också. Men just nu längtar jag efter att gå till sängs, bara sova och slappna av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.