Äntligen!!! fredag!!!

Jag känner att jag varit mer stressad inför detta att leda vattengympan än jag riktigt trott. Helt slut var jag igår så därför bestämde jag mig för att gå på vattengympa idag igen. Tänkte att kroppen kan behöva en genomkörare till plus att jag kanske kan få några idéer till övningar. Åh, det var så skönt att få vara i vattnet, mycket bättre än att stå som ledare. Personalen på badhuset är väldigt trevliga och hjälpsamma och har tydligen pratat en del om att jag hoppat in som ledare. Kvinnan i kiosken sade att hon aldrig skulle ställt upp utan vana. Nu hade hon ju gått genom en del utbildning, men aldrig bara hoppa in som jag gjort. Oj, tur att jag inte hörde det tidigare, då hade jag nog backat ur.

Nu har jag börjat sätta ihop en egen Spotify-lista med passande musik. Det känns bra. Har gjutit två ringar och ett hjärta och städat på övervåningen. Gjorde en väldigt god pizza och tog ett glas vin. Får väl känna mig nöjd med det. Nu gäller det bara att Sverige slår Frankrike i handboll så blir det nog ännu bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.