Yes, yes, yes!

Dagen är planerad. Vattengympa klockan 11, en stunds vila efter det, skidtävling på eftermiddagen och avsluta med ”grannmiddag”, det vill säga vi är 5 stycken som äter en vardagsmiddag tillsammans. Tidigare var vi 7 men……Det känns som en bra dag, dessutom strålar solen från en klarblå himmel, kan det bli bättre?

Gårdagens vattengympa kändes bra, men jag får se upp så det inte blir för dansliknande. Det var två av de äldre damerna (har passerat 80-årsstrecket) som var så nöjda efter passet. Båda pratade om att de inte kände någon muskelömhet efter och att ibland kändes det som att de dansade. Jag får nog köra ett lite hårdare pass nästa vecka. Nu kör jag med både hantlar och noodles och speciellt med noodles så blir det lite segt, och mycket skratt. Alla har inte fått riktigt grepp på hur man använder dessa. Ska se om jag kan planera ett helt pass med dessa. Nu har jag kört 5 pass, bara 7 kvar. Hoppas de får tag i någon som vill/kan köra som ledare nästa termin. Jag tycker att det är roligare att vara i vattnet än att stå och demonstrera på poolkanten.

När jag kom till Badhuset igår möttes jag av en skolklass med 8-åringar som var på väg tillbaka till skolan. Då ställde frågan om hur gammal jag var och blev helt fascinerade när jag jag sade att jag fyller 70 i år. Den lilla gruppen hade aldrig sett så gamla damer bada vilket förvånade mig mycket. När jag har barnbarnen hos mig så badar jag ständigt med dem. Det finns helt enkelt inget bättre. Längtar till sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.