Så fint


Vilka fantastiska skidtjejer vi har just nu! Det är så roligt att se dem tävla. Så roligt att vi har samma dominans på damsidan som Norge har på herrsidan.

Före skidloppet så gick jag en långpromenad och kunde inte låta bli att ta några bilder. Sedan har jag suttit och satt ihop ett program med Noodles till vattengympan. Det finns en hel uppsjö med filmer på Youtube där man kan stjäla idéer. Efter sportlovet ska jag presentera det nya programmet för dem, få se om de gillar det. Nästa vecka, före sportlovet, ska jag köra riktigt hårt med dem i bassängen så de klarar en veckas uppehåll. Då har jag klarat av hälften av alla sammankomster.

I vissa stunder så hoppas jag att någon annan ska vilja hoppa in som ledare till hösten. Men å andra sidan så tycker jag faktiskt att det är ganska roligt. Jag får ju dessutom en riktig genomkörare av alla muskler och det skadar ju inte. Jag får ta det som det kommer, inte erbjuda mig att ställa upp utan avvakta och se vad som händer. Jag trivs ju faktiskt bäst i vattnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.