Ny strålande vecka

All den fina snön håller på att tina bort, så tråkigt. Kan inte vädergudarna bestämma sig för om det ska vara en kall vinter eller om det är våren som ska komma nu? På vägen till Läsecirkeln mötte jag två stycken ryttare som var ute med sina hästar. På ena stället var hon ute och gick med sin travhäst, det var i byn Veda. När jag sedan kom till byn Häljom så mötte jag ytterligare en stor ponny med sin ryttare. Likadant på vägen tillbaka, i samma byar mötte jag ryttare, jag tror väl att det var med olika hästar. Ett vårtecken?

Livet går vidare och idag har jag tagit upp 4 blommor från Blomsterrummet, 3 pelargoner och en övervintrad fuchsia. Det ska bli så spännande att ser om fuchsian tar sig och blir lika fin som förra sommaren. Har också börjat att göra rent kring vedspisen i köket, det är märkligt vad all fett och smuts syns väl så fort solen kommer fram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.