Nu är det vinter och…..

Visst, i början på veckan kändes det som vår och jag satte några fröer. Idag har det snöat hela dagen och vi som satte på sommardäck i tisdags. Det har blivit till att hålla sig hemma, i lugn och ro inomhus. Rackarns, så onödigt med mer snö! Men jag har i alla renbäddat och tvättat. Hade även tänkt ta fram symaskinen och fålla upp ärmarna på ett par tröjor, men det får vara till en annan dag.

Visst är det en härlig dag, ”en-annan-dag”. Man kan liksom lägga in den dagen lite när det passar en. Man ska ju inte skippa att göra något, nej då det ska göras, men inte just nu, inte idag. Jag tar det en annan dag.

Jag har gjort lite förändringar i vattengympa-övningarna, nämligen lagt till 3 låtar som jag kör koreografi till. Inte alla 3 varje gång, men det är kul att slänga in någon dans då och då. Nu är det bara två gånger kvar denna termin men jag funderar på att köra Beyonce Texas Hold ’Em nästa termin. Jag har hittat en så fin koreografi som jag vill prova. Det är roligt att göra något nytt ibland. Man måste bara ta sig tid att träna in rörelserna så de sitter i ryggmärgen. Det är nyttigt för både kropp och själ. Upp och rör på er, gärna till musik. Det mår man gott av.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.