Veckorna bara rusar iväg

Jag hoppas verkligen att det är fortsatt fint väder i veckan. Jag behöver åka upp till Umeå på fredag, hade tänkt åka tåg men det är svårt att få tågtiderna att passa in. Det blir nog till att ta bilen. Usch, att köra fram och tillbaka över dagen. Men fredagen är den enda dag jag inte har något inbokat. Idag var det optikern, i morgon är det planering inför ett avslutningsmöte och på torsdag är det avslutning i vattengympa, med fika därefter. Det är inte lätt att vara pensionär minsann.

Även den årliga grannfesten på Valborgsmässoafton närmar sig. Vi brukar ju hålla till nere på badplatsen och grilla men i fjol var det högvatten så det blev till att hålla till i vårt uterum istället. Även i år är det riktigt ordentligt högvatten så det blir inget av att hålla till på badplatsen, det kan jag lova. Ska vi erbjuda oss att ha festen hos oss även i år eller ska vi hoppas att någon annan erbjuder lokal, hm hm, det tål att tänkas på.

Min förkylning är visserligen bättre men riktigt bra är det inte så det känns som att allting är lite tungt. Mina småplantor behöver tas om hand och skolas om och dahlialökarna skjuter gröna blad i sina plastpåsar. Det finns saker att göra överallt. Det är nog faktiskt äntligen vår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.