Ibland känns det lite tungt

Ibland kör det ihop sig så allt bara ramlar ihop. Så har det varit nu några dagar. Igår körde jag fram och tillbaka till Umeå, lite tungt är det att göra så. Men vad gör man, inga bussar eller tåg passade. Som tur var så var vädret fint och det var ovanligt lite bilar längs vägen. Det var skönt att komma hem i alla fall.

MEN Livskamratens knä hade vikt sig när han gick en promenad, två gånger, så han går med kryckor (igen) och är blåslagen i ansiktet. Det blir tydligare och tydligare att vi måste sälja. Här finns ju inte en slät yta att gå på och jag vill inte tänka på att han ska ramla i någon trappa. Ska ta ett allvarligt samtal med honom idag och se om vi ska kontakta en mäklare. Det får bli dagens huvuduppgift. Kanske lite krattning på det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.