Lite märkligt är det faktiskt

Oftast när jag åker in till samhället så åker jag ”bakvägen”, dvs genom små byar som heter Bunsta, Häljom och andra fina namn. Som regel möter jag inga bilar längs vägen med ett undantag. Det är när jag kommer till Häljom. Där har man dragit vägen precis vid hörnet av ladugården som ju fanns där långt före det fanns bilar. Precis där gör vägen en skarp krök och det slår aldrig fel (nästan aldrig i alla fall), precis där får man möte. Igår, lördag, mötte jag tre bilar precis där i svängen. Hur kan det komma sig att de dyker upp just där vägen är som allra smalast och sikten är skymd. Står de och väntar bakom hörnet på att någon ska komma? Det är likadant för Livskamraten, inga bilar och så just där i kurvan, där kommer det en bil. Medge att det är märkligt.

Inte har vi hittat någon passande lägenhet i Umeå heller. Jag tittar varje dag, men det är alltid något som inte stämmer. Kanske dags att sänka kraven? Men detta är rimligen den sista boplatsen för oss, utom möjligen äldreboendet, och då vill man att det ska kännas bra. Inte för att vi har någon brådska, måste ju kontakta mäklare först. Detta är ett hus som ska ses när det är sommar och fint.

Solen strålar, jag hade tänkt åka till Timrå Badhus och prova deras Hydrohex, vet inte vad det innebär men är nyfiken, men de hade simskola där idag. Det besöket får bli en annan dag, idag blir det nog fortsatt städning på tomten. Man måste ta vara på de soliga dagarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.