Nej, förstår ingenting

Nu har jag gjort det igen! Igen och igen och igen och igen! Vadå? Beställt klänning! Vi ska på bröllop i sommar och jag beställde först en klänning som såg läcker ut. Leverans från Kina förstås. Så hittade jag ytterligare en klänning, beställde och levererades från Kina.

Men så såg jag en klänning som absolut skulle passa  på bröllopet och kan man tänka sig, den levererades från Kina. Inte nog med det, i förrgår såg jag en jättesnygg klänning och kunde inte låta bli att beställa den. Jag var säker på att den skulle skickas från Stockholm, men när leveransbeskedet kom, så visade det sig att den kommer från Kina.

Tillverkas ingenting i Sverige längre? Varför ända från Kina? Med 0 kr i frakt, hur är det möjligt? Jag förstår ingenting längre.

Men en sak är säker, jag borde kunna använda någon klänning på bröllopet. Om inte så får jag gå ut och köpa en. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.