Har jag börjat ta på mig för mycket?

Det blev en spännande diskussion runt Björn  Ranelids bok vid gårdagens bokcirkel. Dessutom är det trevliga damer som ingår i den. Är jag kvar här i trakten så kommer jag nog att fortsätta vara med i denna Bokcirkel. Det tar ju bara 1,5 timme en gång i månaden. Vad som däremot kommer att ta mera tid är att jag nu tydligen ingår i någon slags festkommitté och vi har evenemang att ordna en gång i månaden, augusti till december. Det var jag inte direkt medveten om så jag undrar lite hur det ska gå. Får vi tag på en lägenhet i Umeå så löser sig ju problemet av sig själv.

Nu har de förutsett att det ska komma snö i natt? Nej tack säger jag som tänkt rensa rabatterna uppe vid vägen i morgon. Under förmiddagen, för på eftermiddagen blir det möte med Festkommittén. När solen glittrar över sjön så blir man så sugen på att göra det lite fint omkring sig. Det värsta är att lathunden inom mig har börjat breda ut sig mer och mer och mer och……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.