Ledig fem dagar, jiippii!

Ingenting är inbokat i min kalender förrän på måndag. Det ger mig en frihetskänsla. Visserligen ska jag skriva frågor till en tips-promenad, men det ska väl gå bra. Jag behöver bara komma på 6 frågor och göra mall för frågorna och svarsblanketten. Då ska jag njuta av kvällen och känna mig lyxig. Det är nog bäst att inte ta på sig för mycket arbete, det är tydligt.

Nu ska jag sluta skriva om mig själv ett tag. Vad är det då som är aktuellt i vår omgivning? Förutom krig, våld, kungabesök och annat elände? Eurovisionsfestivalen förstås? Då vill jag bara meddela att om den skriver jag ingenting, absolut ingenting. Vet inget, ser aldrig något om den, hoppar över alla skriverier, nada, zero, 0.

Så är det och det står jag för. Jag hoppas att det inte händer några otäckheter och att det kommer ut någon bra låt av hela eländet. Den som vill, får njuta, vi andra hittar något annat att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.