Naturen gör som den vill

Tänk när jag gjöt dessa stora trampstenar, det var några år sedan. De har tjänat väl ett antal år men häromdagen när jag trampade på den med två runda områden i så sprack den mitt itu, dvs precis i kanten av den runda delen. Under fanns …… ingenting, regn och snö har spolat bort jorden som fanns under så jag klev med ett ben rätt ned i ett hål. Det var inte roligt kan jag berätta. Det blev naturligtvis en vridning i höft och rygg så nu har det varit lite ont på eftermiddagarna. Jag har verkligen behövt viloläge på soffan med härliga TV.serier.

När jag tittar på gamla bilder så tänker jag ibland, oh så fint det var då, Varför har jag inte likadant nu? Jag ändrar kanske för mycket? Som på denna bild där man skymtar en bit av den kritvita muren med det vita gruset framför. Muren är fortfarande vit, jag målar den varje vår för den är betydligt grönare och smutsigare när vintern är över. Det fina vita gruset har väl försvunnit i jorden. Jag har bytt ut det mot större vita stenar som jag faktiskt tvättar på våren. Man kan väl inte förvänta sig att det ska hålla sig vitt och fräscht alltjämt. Ska jag tvätta och måla igen i år……? Lägenhet känns inte helt fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.