Märklig söndag

Det har varit en kort söndag idag. Jag blev väckt kl 11.30, helt vansinnigt .så nu har jag varit uppe 4,5 timme och det börjar dra ihop sig till middag. Inte mycket man gjort denna dag, denna Mors Dag. Pratat med barn och ett par barnbarn, sorterat lite bland mina namnlappar på dahliorna, that´s it.

Jag har förberett inför morgonens Läsecirkel, tänkt att vi ska tända ett ljus och ställa en ros vid Lailas plats. Säga några ord om att vi är tacksamma för de minnen vi har av henne. Ska även fatta ett beslut om när vi ska avsluta cirkeln och var vi ska äta avslutningslunchen.

Eurovision Song Contest är avslutad. Det första jag såg när jag öppnade tidningen på datorn var att vinnaren var den förste icke bi-nära vinnaren. Jag blev faktiskt tvungen att slå upp ordet bi-när för jag var inte helt säker på vad det betydde. Men nu vet jag, hur vinnarlåten låter, det vet jag dock inte.

I kväll är det hockey för Tre Kronor. Visst borde de väl vinna över Polen?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.