Vem tror du att du är egentligen?

Ja, ibland ställer jag mig den frågan till diverse skumma bloggläsare. Och med skumma så menar jag dem som kommenterar under falska namn.

Vet att jag avhandlat detta förr, men det tål att tas upp igen. Spankywhips inlägg om anonyma kommentarer sätter huvudet på spiken direkt!

Jag bestämde mig direkt för att publicera varenda kommentar jag får oavsett vad som står i den, om inte läsaren själv ber om att jag INTE ska göra det av någon anledning. Men dessa gånger så vet jag i alla fall vem det är som skriver.

Här om natten fick jag en kommentar som faktiskt gav mig lite huvudbry. Den var dåligt formulerad och konstigt skriven av en, antagligen sorglig person med låg självkänsla som inte gillar att jag tycker om mig själv. H*n anser att jag sitter på min "pedistal" och hänger ut folk hela tiden. (gå en kurs i stavning istället för att sitta uppe på nätterna och strö anonyma kommentarer omkring dig *tipsar*)

Sedan gick jag tillbaks och bläddrade i min egen blogg några månader tillbaks för att se vad det var som kunde ha förargat den här tönten. Jag hittade….NADA!!

För OM, jag säger OM.. det är så att jag vill skriva om Dig.. eller Dig, eller kanske om Dig? Ja, då lär just DU märka det. Tro mig!

Jag behöver i alla fall inte gömma mig bakom patetisk "anonymitet" för att få sagt det jag vill.

För övrigt så har jag en känsla av att alltför många människor tror att de är så otroligt spännande och intressanta personer att jag gärna skriver om dem. De tycks läsa in detaljer om sig själva mellan raderna och tror på fullaste allvar att jag ägnar tid åt att skriva om just DEM!

Haha…

Fascinerande! Tänk om man var så paranoid att man trodde att folk skrev om en hela tiden. "Åh, det där bara MÅSTE ju handla om mig.. För jag är ju den enda personen i världen som är så där intressant"

Så till alla anonyma idioter som inte vågar stå för sina skrivna ord: Skaffa er lite självinsikt och ett mer innehållsrikt liv. Och ett annat tips är att ni läser någon annan blogg än just min. För om ni blir så irriterade av det jag skriver så att ni till och med slösar tid och energi på lilla mig, ja då är det bättre att ni läser något annat. En bok kanske? Jag har ju några boktips om det kan vara till hjälp *skrattar*

Etiketter: , , , ,

10 kommentarer

  1. Anders

    Verkar som om skitstövlarna är aktivare än vanligt just nu. Eftersom jag just nu är för trött för att hitta på ngt nytt att skriva så säger jag samma sak som till Spankywhip: Är övertygad om att vi är massor av läsare som gillar dig och din blogg, mångdubbelt fler än de som inte gör det, så stå på dig mot alla skithögar! STOR kram och ha en riktigt skön helg! PS: Ni som beter er illa mot bloggare önskar jag en riktig helveteshelg och att dagarna därefter blir en evighetslång pina!

  2. Inger

    Människor som inte vågar stå för sina åsikter ska, kan och får man sk*ta i! Och ni som skriver och inte vågar stå för era åsikter – vik hädan ty ni äro idioter!!

    Ha en riktigt trevlig helg kompis! KRAAM

  3. Anne-Marie Mäkelä

    Det känns så konstigt att tänka sig att det sitter personer som lägger tid och energi på att skriva fåniga (elaka, sårande) kommentarer och som tror att man bryr sig när de inte ens vågar stå för det de skriver! Inget som är anonymt är värt att bry sig om överhuvudtaget! Ha en trevlig helg!

  4. Maria Lundmark Hällsten

    Jag vet en del bloggare som jag verkligen inte tycker om, så är det bara, men som du säger, då ids jag inte heller ge dom den tiden, av att sitta och läsa plus reta upp mig på dom, jag vill heller inte ge dom ett streck i deras statistik , utan min ”besökarpoäng” får dom inte, haha…det är mitt straff till dom. Ha en jättefin lördag!

  5. Miss Minnalainen

    Varför får inte jag sånna trevliga kommentarer? Jag måste ha glömt bort hur man provocerar, förbaskat!

    Jag gör precis som du och accepterar alla kommentarer oavsett innehåll.

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till Miss Minnalainen (2011-03-18 11:40)
    Hehe.. jaa.. sånt där brukar gå i vågor! Ibland dyker de upp rätt ofta, men nu är det mer sällan konstigt nog. Men lite skoj kan det faktiskt vara. Speciellt kul är det när det handlar om riktigt imbecilla småkryp som egentligen borde ägna sig åt att lära sig läsa och skriva lite mer hjälpligt. De gnälliga kommentarerna är ALDRIG ens rättstavade. Och det borde man ju kunna begära tycker jag? *skrattar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.