Igår var en…

…riktigt bra dag.

Inget… INGET och ingen kunde få mig att tappa balansen, humöret eller ens tålamodet.

Jag hade några extra och mycket speciella personer vid mitt middagsbord igår och det kunde inte ha varit bättre. Lugn, harmoni och glädje som jag inte känt på mycket länge var närvarande och det var verkligen toppen.

Jag vet väldigt säkert vad det är jag vill ha och behöver i mitt liv och jag tror mig även veta hur jag ska få det.

Jag vet även väldigt säkert vad jag INTE vill ha i mitt liv och även på den här punkten vet jag hur jag ska hålla det borta.

Var och en får ta hand om sina egna livskriser, sitt eget missbruk, sin egen ekonomi, sina egna sorger, sina egna barn, sitt eget ansvar och så vidare och så vidare…

Just nu tar jag hand om mig och mitt och man kan väl säga att all min tid och energi går åt till att se om mitt eget hus och min egen familj. En del blir besvikna på mig och en del är arga. Men jag har ingen energi över till andra än mig själv och familjen för närvarande.

Dessutom behöver jag sova ikapp så oändligt mycket just nu så att jag inte behöver bli sjuk igen och få en massa kroppsliga åkommor som jag inte orkar med längre.

Hösten är på ingång. Jag tänder ljus, bäddar upp med filtar i soffan och kokar en kopp thé. Trots mörker och kyla så har jag stora förhoppningar inför framtiden och vad som komma skall.

Om en dörr stängs så innebär det ju alltid att en annan dörr öppnas… Eller hur?!

 

 

Etiketter: , , ,

10 kommentarer

  1. Jesse

    Du är toppen!. Detta var ett otroligt bra steg. Du är så engagerad. Jag om något vet att du ställer upp 100% på alla. Det är bra att säga STOP nu är det jag och familjen som gäller. Ta hand om dig och dina. Jag finns här och läser din blogg och är lite på avstånd även fast jag skulle vilja ha bättre kontakt med dig. Hade bra nu Kramar Jesse

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Bra att du ser ett ljus i slutet, det finns där alltid, men det är inte alla som höjer sn blick och kan se det. Jag vet att du gör det och det är precis vad du och alla runt omkring dig, behöver. Ha en fin dag!

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-10-12 10:04)
    Det känns verkligen skönt! Man måste se början till slutet ibland.. För då kan man se början till en ny början.. eller nåt sånt 🙂 Nu börjar man se det riktiga ljuset.. känns skönt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.