Jul-kräkar’n….

Att ligga hemma med en stollig lever har tydligen oanade konsekvenser! I går kom min son hem till mig och min fina vän tyckte det var lämpligt att vi kom hem till henne å hennes barn och käkade middag! På så sätt kunde jag fortsätta vila och jag var välkommen till bords i joggingbyxor!

Vi tackade tacksamt ja och gick den korta sträckan på ca 120 meter och jag konstaterar att julen är här! Började verkligen fundera om det var i helgen det är första advent ty överallt verkade julen flängt fram som en hastig attack av vinterkräksjukan! Från noll till hundra över några dagar… I år tycks folk ha dragit igång en vecka i förväg…but why?

Jag vet att min vän älskar julen så att det kunde vara jul i hennes stuga var jag beredd på, men i ALLA stugor?!? Nej det var jag inte alls med på! Av någon anledning kommer julen tidigare och tidigare varje år, själv längtar jag efter alla ljus och fina glittrande saker. Jag älskar julen men det räcker så bra med fem veckor, första advent -Då får julen explodera i mitt hem -å på nyårsdagen…. åker den ut!

Så idag är det en lugn dag med sällskapsspel, livlinan och barn. Jag håller mig mest i rodelposition med en kurrande katt på magen 🙂

//a

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Usch då… låter ju inte så trevligt men du tycks ha gått igenom det första… värsta, och kan ta det för vad det är. Vad har man för val? Du skriver då om det på ett kul sätt, surt fattar jag och även det söta, faktiskt. Jag hoppas du slipper en massa konstigheter och får fortsätta att bara vara, så länge det är möjligt.

    Julen ja, vissa har bråttom, jag längtar till att plocka fram, men jag sjår mig till nästa helg… japp, så får det bli. Ha en bra lördagskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.