En miljon….

Julen handlar mycket om att köpa och att ge. Min son vet att jag gärna skänker en liten slant till Barncancerfonden eller Hjärtebarnen. Han undrar varför. Jag förklarar att cancer kan drabba oss alla. Å då min son ÄR ett hjärtopererat hjärtebarn vill jag gärna stödja den forskningen, då jag är så tacksam att man kunde ”fixa” hans hjärtfel i Göteborg!

Min son har en lapp på sitt hjärta och när han som nyopererad 4-åring undrade om lappen kunde ramla ner till tån när han stod upp bara kramade jag honom och sa lugnt nej. Idag har han bara ett blekt ärr kvar. Han fick ett nytt liv den 3 januari 2009. Den tacksamhet jag känner har inga gränser. Jag är så tacksam för forskningen. Jag är så tacksam över Ronald McDonald huset i Göteborg där vi fick bo under denna tid. Därför vill jag ge, även om jag absolut inte har miljoner att dela ut eller ta av.

Han säger om du hade en miljon mamma, då skulle du kunna ge 5.000kr till Barncancerfonden! Jag blir så rörd över hans altruism att jag vill storkna…. Så fortsätter han… Å så skulle du kunna ge mig 2.000kr! Å vips är vi tillbaka i verkligheten precis som det skall vara när man är barn!

//a

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Hahaa… måste skratta åt din sons, smått sluga sätt att försöka fiska pengar, han har definitivt ett räknehuvud och hur kan man neka en slant till sina barn, om man dessutom hade ett överflöd 🙂

  Vad mycket du varit med om, måste ha varit nervpirrande med operationen av hjärtat och vad glad man blir över den kunskap som dom trots allt har, här i Sverige, och vilka under dom kan skapa. Ha en fin lördag//Kram

 2. Anna Holgersson

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-12-08 10:34)
  Jag brukar säga att jagnär 350 år då jag varit med om så mycket av livets tunga sida! Det har gjort att jag uppskattat livet i sin enkelhet och vardagen! Jodu, han är finurlig… Tycker det var snyggt att Cancerfonden kunde få 5000 å han skulle ”nöja” sig med 2000kr….
  //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.