Piggare…..

NU har jag fått mitt kaffe! Bättre sent än aldrig.

Har dragit på min Löventröja och är färggladast på avdelningen! Får mig att känna mig piggare och har bestämt att jag tänker åka hem imorgon. NOG!

Å det har gått riktigt bra.

//a

Etiketter: , , ,

10 kommentarer

  1. Anna Holgersson

    Svar till Mikael Bergström (2013-01-31 21:09)
    Jag sa det till mina anhöriga imorse! Att ”Big Papa” har sagt att allt kommer gå bra! Å du hade verkligen läskigt rätt! Tack för det 🙂 //a

  2. Mikael Bergström

    Skratt… Jag vet att det går bra;) för jag jobbar ju i huset och NUS har världens bästa personal:) Jag känner mig trygg då man har lite insikt och vet att alla brinner för att hjälpa dig oavsett stor eller liten åkomma:) Kalla mig gärna Micke eller BP :)Vila och njut av kvällen nu så du är stark imorgon då du ska hem:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.