Herman och sen julklappsutdelning

 

Så här såg Herman ut då han kom till oss
och så här såg han ut efter tio dagar. Inte dumt!
 
Igår kom Theresé och Anders så efter middagen blev det en liten julklappsutdelning. Detta var en av sakerna jag fick av dom.
 
Aha tänkte jag då jag öppnade, dom tycker att jag ska ha egna verktyg till Camaron så jag kan hjälpa Åke då det är dags att meka. Lyfte bort den översta isoleringen och häpp, då såg det ut så här istället.
 
Coolt, jag ska ha dom i bussen, tyckte Theresé och det kan ju passa.
 
Fick även denna plåtskylt till vår samling. Det är sällan man ser något med just vår årsmodell, färg och striping på. Det enda som inte brukar stämma är att vi har hel kofångare. Men nu har hon lyckats hitta en som ser ut som våran. Den här skylten ser häftig ut.
 
Nu har Theresé uppdaterat min sida med gästboken så nu kan ni lämna ett avtryck där då ni kikat in, alltid kul med hälsningar 😀
 
Idag har vi inte planerat något speciellt, vi firar ju nyårsafton med midsommargänget + några andra, hemma hos Brälla och Lena, jag och Theresé ska fixa förrätten, men det blir en enkel men förhoppningsvis god sådan så det behöver vi inte lägga mer en massa tid på. Vi funderar bara på hur vi ska få dit allting, ta sparken, skranan, bilen eller lejenes en ko! Det får nog bli skranan om vi kan gräva fram den ur snön. Jennifer har nämligen lämnat den utanför dörren och där är det en meter snö, så vi hoppas att hon kommer ihåg rätt.
 
Nu önskar jag er ett riktigt Gott Nytt År och en mycket god fortsättning på det nya.  Åke, Jennifer och resten av familjen önskar även detsamma.
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten